Blog > Komentarze do wpisu
Piersi z kurczaka pod cebulow± pierzynk±

wyspa smaku

Składniki:

  • 1 podwójna pier¶ z kurczaka
  • 1 cebula
  • 2 łyżki majonezu
  • 4 plastry sera
  • sól, pieprz, zioła prowansalskie
  • olej

Sposób wykonania:

Pier¶ z kurczaka podzielić na kotlety. Każdy lekko rozbić oprószyć sol±, pieprzem i ziołami prowansalskimi.

Cebulę pokroić w kostkę i wymieszać z majonezem.

Blaszkę posmarować olejem. Wyłożyć kotlety, na każdy kawałek mięsa dać cebulę z majonezem i przykryć plastrem sera.

Piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez około 30 minut.

Smacznego!

wtorek, 26 czerwca 2012, precelia

Polecane wpisy

Komentarze
2012/06/28 11:54:57
Uwielbiam takie dania, pycha :-)
kontakt: wyspa_smaku@wp.pl Przepisy na Wielkanoc
Durszlak.pl
zBLOGowani.pl
Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów Top Blogi Odszukaj.com - przepisy kulinarne