Blog > Komentarze do wpisu
Jaja faszerowane szynką

Jaja faszerowane zawsze robią wrażenie na gościach, warto je zrobić na wielkanocne śniadanie :)

IMG_0204

Składniki:

  • 8 jaj
  • 100g szynki konserwowej
  • 3 łyżeczki chrzanu
  • 2 łyżki majonezu

Technika wykonania:

Jaj ugotować na twardo, ostudzić i obrać. przekroić na pół. Wyjąć żółtka. Żółtka, pokrojoną szynkę,chrzan i majonez zmiksować blenderem. Pastę włożyć do worka cukierniczego i wypełnić wgłębienia jajek. Udekorować.

Smacznego!

IMG_0214

IMG_0203

wtorek, 08 marca 2016, precelia

Polecane wpisy

kontakt: wyspa_smaku@wp.pl Chcesz schudnąć, to napisz prywatną wiadomość, lub "OK" pod dowolnym postem :) https://www.facebook.com/badzfitbybrzuszekznikl/ Przepisy na Wielkanoc
Durszlak.pl
zBLOGowani.pl
Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów Top Blogi Odszukaj.com - przepisy kulinarne